Лаптопите Lenovo – изпълнение и стил на високо ниво

Lenovo Group е компания вече достатъчно известна в цял свят и в България. За момента спокойно може да се каже че лаптопите с марка Lenovo предлагат най-доброто съотношение между цена, качество, продуктивност и разбира се дизайн.

В момента китайският бранд е третият по производство на мобилни компютри в световен мащаб и продължават да набират сила. Съвременните продукти под марката на Lenovo се славят най-вече в два класа: евтини преносими компютри за дома и малкия офис както и бизнес линия преносими компютри, оборудвани с хардуер и софтуер за всякакви нужди и високи технологични претенции.

Но едно е факт и за двете линии мобилни компютри: лаптопите Lenovo винаги могат винаги да се похвалят като сполучливи модели и дори ниския бюджетен клас притежава достатъчно екстри за сумата която плащате.
Лаптопи Леново
Ако си купите някой от по-скъпите модели, притежаващи много предимства ще станете собственик на лаптоп с най-мощния мобилен процесор Intel Core i7, бърз диск на 7200 оборота, изключително качествен звук, доста добро охлаждане, много удобни функционални клавиши и разбира се безкомпромисно красив дизайн.

За разлика от ThinkPad, която е бизнес ориентирана и по-скъпата серия лаптопи, IdeaPad е серия лаптопи ориентирани към потребителите и тяхното изживяване.
Серията IdeaPad беше обявени през януари 2008 г. Първата продуктова линия модели е с буквата Y. Някои от характеристиките, които определят тези първи три модела са:
– приличната за домашен потребител производителност,
– широкоекранните дисплеи
– липсата на бизнес екстри, от които нямате нужда
– сензорния контрол
– системи за озвучаване с Dolby високоговорители
– дизайн, външен вид и усещане, ориентирано към обкиновения потребител

За момента лаптопите Lenovo представят IdeaPad модели, в следните серии: S, V Y, U, Z и най-новата IdeaPad G Series.

Нашата основна цел е да разгледаме именно последната и най-нова G серия на Lenovo: Това са преносими компютри, предназначени за домашна употреба, офис потребности, развлечение, браузване и комуникация а не бизнес цели, като ThinkPad серията.
Тази серия лаптопи получи положителни отзиви от потребителите и заради най-бюджетната цена в сравнение с другите серии на IdeaPad.
Наистина G серията лаптопи на Lenovo предлага избор от настолни компютри дори под 600 лв като моделите IdeaPad G570GT и IdeaPad G575GC.

Ако искате да притежавате лаптоп с добри параметри и производителност, традиционно за Lenovo високо качество, привлекателен дизайн и поддръжка в сервизите, гарантираща 2 години международна гаранция „Collect and Return“, то изборът оставяме на Вас, но горещо препоръчваме Lenovo като Ваш офис сътрудник или център за забавления.

Advertisements
Следваща публикация
Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

  • Лаптопи ревюта

    В този блог очаквайте ревюта на най-новите и модерни преносими компютри, технологични новини, аксесоари и джаджи за лаптопи, съвети за поддръжка, премиери на бъдещи модели мобилни лаптопи и таблети.
  • Advertisements
%d bloggers like this: